Waldie van Wetten (1963) Al van jongs af aan ben ik in de weer geweest met verf en kwast. In 1985 ben ik afgestudeerd aan de pedagogische akademie met als specialisatie beeldende vorming. Ik heb les gegeven aan volwassenen en kinderen. Mijn voorkeur lag in het werken met byzondere doelgroepen, sinds 1987 begeleid ik mensen met een verstandelijke beperking in een atelier.
Naast het begeleiden van anderen ben ik zelf steeds aktief geweest in het volgen van cursussen en scholing op het gebied van beeldende vorming. Door veel te doen,veel te experimenteren, me te laten inspireren door anderen ben ik gekomen tot een eigen manier van werken. Ik ben steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen wat betreft materiaal en vorm. Mijn werk herken je aan de drukke vrolijke kleuren, byzondere vormen, toevoegingen van papier en andere materialen zoals keramiek, glas, kralen, stoffen, haaksels en breisels.
Ik houd van bouwen, stapelen, verschillende materialen door elkaar gebruiken en verassingen in een schilderij of drie dimensionaal werk. Het enthousiasme van creëren zie je terug in mijn werk.

 

 

 

Ik haal mijn inspiratie uit het dagelijks leven. Ik beleef veel plezier aan het maken, dat plezier geef ik graag door in mijn producten.

 

Mijn werk is te zien bij:

Manu Facta, Sint Pieterstraat 20, Maastricht

Je bent ook welkom in mijn atelier in Eindhoven